СНПЧ А7 Ульяновск, обзоры принтеров и МФУ

 

Spectacolul de teatru - ”BANI DIN CER”

 

Teatru Teatru Teatru Teatru

 


  

Spectacolul de teatru - ”CLOWNS”

 

Teatru Teatru Teatru Teatru

 


 

 Spectacolul de teatru - ”PANTALONE IN LUNA”

 

Teatru Teatru Teatru Teatru

 

Teatru Teatru Teatru Teatru

 


 

Spectacolul de teatru - ”VRĂJITORUL DIN OZ”

 

   

  


 

Spectacolul de teatru - ”UN TRAMVAI NUMIT DORINȚĂ”

 

 Teatru Teatru Teatru Teatru

 

Teatru Teatru Teatru Teatru

 

 


 

Spectacolul de teatru- ”VARIAȚIUNI ENIGMATICE”

de Eric Emmanuel Schmitt - versiune românească Paola Bentz Faucci 

variatiuni  Ziua Mondială a Teatrului este celebrată de comunitatea teatrală internațională, artiști și public deopotrivă, precum și centre naționale, ca mod de expresie a umanității, dincolo de toate frontierele geografice sau culturale, lingvistice, religioase sau politice.

  În acest context, la sala ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, marți- 27 martie 2018, ora 1900, va avea loc spectacolul de teatru cu piesa ”VARIAȚIUNI ENIGMATICE” de Eric Emmanuel Schmitt - versiune românească Paola Bentz Faucci - prezentat de trupa de teatru ”Aurel Elefterescu”. În distribuție Cristi Dionise și Ștefan Nițu. Regia, Mihai Lungeanu.

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242 314925.


Spectacolul de teatru - „Tango, monsieur?”

de Aldo Lo Castro

tango   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă luni, 27 noiembrie 2017, la spectacolul de teatru „Tango, monsieur ?, în regia Ancăi Maria Colţeanu.

Distribuție: Lucian Ghimişi (Carlo Spinelli), Raluca Gheorghiu (Clelia di Benedetto), Andreea Măcelaru Şofron (Amanda Marini), Luminiţa Erga (Stefania Florio), Daniela Minoiu (Marisa Pitti), Mihai Marinescu (Marco Anselmi), Cristian Nicolaie (Notarul).

   Sinopsis:

Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, într-un prolog şi un epilog. Două soţii, o logodnică şi o iubită cu perspective serioase la căsătorie descoperă că cel pe care îl credeau fidel le era, de fapt, fidel tuturor patru în acelaşi timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă.

În vila pe care fiecare dintre ele o credea acasă, au surpriza să fie întâmpinate doar de mucalitul majordom Carlo, care, în lipsa stăpânului său cu viaţă secretă „cvadruplă”, este obligat să preia oficiile de gazdă şi să facă faţă asalturilor furibunde ale unor femei trădate.

Temperamentala Clelia, logodnica pătimaşă, Stefania, soţia „cu vechime” (urmau să împlinească 1 an de căsnicie), Amanda, proaspăt măritată de o săptămână, şi tânăra Marisa se transformă din rivale în aliate, fiind gata să-l facă „să moară de atâta dragoste” pe Marco.

Scriitorul Aldo Castro construieşte în Tango, monsieur? o comedie cinică despre relaţii, căsnicie şi despre cum prea multă iubire poate, într-adevăr, ucide. Totul pe fondul unor schimburi de replici pline de haz, al unor qui pro quo-uri irezistibile şi al unor situaţii comice isteţe, în care umorul este învăluit în ironie.

„Tango, monsieur? se va juca în sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași.Durata: 90 minute (fără pauză).

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242 314925.


Spectacolul de teatru - „Vizitatorul”

de Eric-Emmanuel Schmitt

vizitatorul   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă marți, 21noiembrie 2017, la spectacolul de teatru „Vizitatorul,în regia lui Claudiu Goga.

Distribuție: Alexandru Repan (Sigmund Freud), Mircea Andreescu (Necunoscutul), Crenguţa Hariton (Anna Freud), Cristian Nicolaie (Nazistul).

   Sinopsis:

1938 – Al Treilea Reich este în ascensiune. Persecuţiile împotriva evreilor se înmulţesc şi devin din ce în ce mai agresive. Molima urii cuprinde liniştitele oraşe europene şi îmbolnăveşte de nesiguranţă lumea întreagă. Austria este şi ea cuprinsă de teroare, dar celebrul psihanalist Sigmund Freud refuză să îşi părăsească reşedinţa. Se încăpăţânează să nu recunoască ameninţarea care se iveşte la orizont.

Într-o noapte înstelată, străzile Vienei sunt cutremurate de cântecele soldaţilor germani şi strigătele îngrozite ale cetăţenilor doborâţi de pumnii acestora. Anna Freud este luată de Gestapo din propria casă. Freud, tatăl său, rămâne singur, aşteptând întoarcerea ei. Dar în cabinetul său apare un necunoscut bizar. Cine este acest vizitator neanunţat? Un nebun în căutarea unei salvări? Poate este un prieten la nevoie?... Sau este Dumnezeu Însuşi?

Regizorul Claudiu Goga construieşte spectacolul pe tensiunea dialogului dintre cele două personaje - joc al îndoielii şi al dezamăgirii, al incertitudinii, unde singura scăpare este speranţa – în interpretarea a doi mari actori: Alexandru Repan şi Mircea Andreescu.

„Vizitatorul se va juca în sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași.Durata: 80 minute (fără pauză).

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242 314925.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg


Spectacolul de teatru - „Totul e relativ”

de Alan Ayckbourn

relativ   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă marți, 14 noiembrie 2017, la spectacolul de teatru „Totul e relativ,în regia lui Felix Alexa.

Distribuție: Raluca Gheorghiu (Ginny), Gabriel Răuţă (Greg), Constantin Cotimanis (Philip), Catrinel Dumitrescu (Sheila).

Sinopsis:

   Greg și Ginny sunt tineri, se iubesc și sunt pe punctul de a se căsători. Numai că Ginny ține ascunse de Greg câteva detalii despre viața ei, care ar putea arunca în aer liniștea viitorului cuplu. Acesta este și momentul când în poveste intervin Philip și Sheila, un cuplu mai în vârstă, cu nelămurite – încă – și, tocmai de aceea, amuzante legături cu tinerele personaje. Încurcături de situație, de limbaj și de intenții sunt presărate de-a lungul piesei, sporind tensiunea și desfătarea spectatorului. Iar la sfârșit câteva întrebări ne rămân agățate în minte: este dragostea sinceră, cât suntem dispuși să mințim într-un cuplu, cât este adevăr și cât este amăgire într-o iubire?

„Totul e relativ se va juca în sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași.Durata: 120 minute (fără pauză).

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242 314925.


Spectacolul de teatru - „Burlaci și burlăcițe”

de Hanoch Levin

bannerburlaci   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Teatrul Nottara vă așteaptă luni, 6 noiembrie 2017, la spectacolul de teatru „Burlaci și burlăcițe,în regia Alessandrei Giuntini. Evenimentul va fi precedat de o conferință de presă, prilejuită de evenimentul aniversar Nottara 70 și va avea loc în foaierul instituției.

Distribuție – Vlad Gălăţianu (Znaiduh), Daniela Minoiu (Pukiţa), Alexandru Mike Gheorghiu (Gaunino), Corina Dragomir (Bulba), Sebastian Ghiţă (Oistwind), Bogdan Budeş (Voce Znaiduh).

Sinopsis:

A iubi sau a nu iubi? A te-nsura sau a burlăci? Un cuplu merge la culcare în seara de dinaintea nunții... dar îndoielile obișnuite se transformă treptat în întrebări existențiale! Eroii noștri au parte de o aventură onirică, în care drumurile li se întretaie pentru a ajunge iar... la somn! Sau totul este doar un vis?

„Burlaci și burlăcițe se va juca în sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași. Durata: 90 minute (fără pauză). Menționăm că spectacolul este nerecomandat tinerilor sub 16 ani!

Uneori e nevoie să ne fie reamintit de ce merită să iubim teatrul și să ne reîndrăgostim de lumea misterioasă pe care ne-o oferă un spectacol!

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242 314925.


Evenimentul umanitar Eu vreau să donez! iar ”Eu când vreau să fluier, fluier!” 

euvreausadonez  Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași alături de trupa de teatru Trepte vă așteaptă miercuri, 14 iunie, ora 19:30, la evenimentul umanitar Eu vreau să donez! iar ”Eu când vreau să fluier, fluier!”, care este și titlul spectacolului. 

Distribuție: Maria Radu, Andrei Barz, Antonio Tilică, Alexandru Codarcea, Cosmin Andrian 

Regia şi scenografia: Ștefan Nițu 

  AJUTĂ-NE SĂ AJUTĂM! Din iubire pentru aproape și din ceea ce știm și putem noi să facem, dorim să redăm încrederea

unei persoane care are nevoie să știe, în permanență, că cineva, acolo SUS, are grijă de el. 

Accesul în sală se va face numai în baza unei donaţii de minim 15 lei!


Spectacolul de teatru "O scrisoare pierdută”

Teatrul Metropolis

scrisoarepierduta  Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă marți, 13 iunie, ora 18:00, la spectacolul de teatru ”O scrisoare pierdută”, de I.L. Caragiale, sub direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, decor şi costume  Adriana Grand și pregătire muzicală  Andrea Csibi. Din distribuție fac parte actorii: Andrei Huţuleac, Alexandru Pavel, Alin Florea, Adrian Nicolae, Dan Rădulescu/ Voicu Aaniței, George Costin, Carol Ionescu/ Andrei Redinciuc, Voicu Aaniţei/ Codrin Boltea, Lucian Iftime / Carol Ionescu, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu, Ariana Presan, Matei Arvunescu, Andrei Redinciuc, Andrei Bibire, Sorin Flutur, Paul Radu, Codrin Boldea, Ştefan Mohor, Flavius Călin, Eduard Cârlan, Alexandru Grădinaru, Gelu Neagu.  

Oricât de bine ați cunoaște piesa “O scrisoare pierdută”, a lui I.L. Caragiale, oricâte montări ați fi vizionat, ea este de revăzut, nu numai pentru actualitatea ei, dar și pentru fiecare viziune regizorală în parte, ce poate aduce citirea într-o nouă cheie. 

Menționăm că spectacolul este nerecomandat tinerilor sub 14 ani!


 

Spectacolul de teatru Cântec pentru Tisha”- 6 iunie 2017

MiniArtShow by Ioana Ginghină 

   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită marți, 6 iunie, ora  10:00, la Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărașisă vizionați piesa de teatru "Cântec pentru Tisha". 

Spectacolul dedicat atât copiilor peste 4 ani, cât și părinților, reușește prin interacțiune și jocuri noi,  să aducă în prim plan strânsa relație dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău. 

Distribuție: Elena Dumitrescu/Alexandra Mirescu, Ioana Ginghină/Andreea Gaica, Ilona Brezoianu, Emilian Mârnea, Răzvan Rotaru/ Florin Rareș Stoica

Sinopsis:

În fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întâlnește pe Skype cu părinții. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpuşile Rază de soare și Gratziline și coșarul vesel. Aceste jucării îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificații și învățăminte, la care participă activ și spectatorii. Pentru a completa cât mai bine piesa și a crește implicarea emoțională, au fost create special melodii potrivite poveștii interpretate, astfel că veți fi surprinși de o muzică nouă, modernă și adecvată noii generații, precum este și povestea Tishei.


 

Spectacolul de teatru ”A.A.A.”- 31 mai 2017

CompaniaD’aya

  Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă miercuri, 31 mai, ora 18:00, la spectacolul de teatru ”A.A.A.”, pentru a descoperi o lecţie de gramatică inedită... de gramatică a iubirii, ce poartă semnătura regizoarei Chris Simion. După terminarea piesei de teatru ce se va juca în Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, adolescenții, dar nu numai, pot rămâne la întâlnirea cu regizoarea Chris Simion, cu care vor putea discuta despre cum să îndrăznești să crezi și să construiești pentru viitor (Chris Simion -  inițiatoarea campaniei „Primul teatru construit împreună"). 

Distribuție: Ioana Marchidan, Alin State, Vlad Binzaru, Carla Maria Teaha și Irina Margareta Nistor, invitat special. 

Sinopsis:

            Ce e A.A.A.? O paradigmă a iubirii: #Atracţie Admiraţie Atenţie. Prea alambicat? Ne salvează un p.s.: Aoleu.    

A.A.A. este un proiect de susţinere în campania „G53 Primul teatru construit împreună". 


Spectacolul de teatru ”Rossini și povestea lui Wilhelm Tell”- 22 mai 2017

Teatrul ODEON

    afisrossiniCentrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită luni, 22 mai 2017, să vizionați spectacolul ce face parte din ciclul Clasic e fantastic. Copilăria marilor muzicieni. Spectacolul ” Rossini și povestea lui Wilhelm Tell se va juca în Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 10:00. 

Distribuție: Filip Ristovski, Valeria Cristia, Monica Ciută, Irina Sârbu, Alexandra Badea, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian). 

Sinopsis:

Micuțul Gioachino, împreună cu pisicuța Lola, cu  șoriceii Rică și Sică dar și cu ajutorul vărului Giorgio, venit special de la Scala din Milano, îi vor încânta pe micii spectatori  cu  întâmplări amuzante la care vor fi invitați să ia parte și cu multă muzică plină de melodie, ritm și armonie. Vărul Giorgio se va lansa în arii de virtuozitate, iar pisica Lola va lua lecţii și va încerca și ea să cânte sub directa îndrumare a compozitorului. Povestea lui Rossini și a lui Wilhelm Tell va crea, pentru o oră, iluzia unei Italii de la început de secol XIX, în care negustori, nobili, ofiţeri, țărani, precupețe sau domnișoare de pension fredonau, la unison, muzica talentatului Gioachino Rossini.


 Spectacolul de teatru "Jocul din vis"- 17 mai 2017

Trupa de teatru TREPTE


jocdinvis
      Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă miercuri, 17 mai 2017, la premiera piesei de teatru ” Jocul din Vis ”, adaptare după ”Capcana”  de V. Chețe, un spectacol pus în scenă de Ștefan Nițu, fondatorul și regizorul trupei de teatru ”Trepte”.

Piesa de teatru se va juca în Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 19:30.

Distribuție: Maria Radu, Bogdan Gheorghe, Lavinia Bucșa.

 

 

 


 

Spectacolul de teatru ”LOGODNĂ CU BUCLUC”- 16 mai 2017

Clubul de Comedie București

afislogodna   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă marți, 16 mai 2017, la spectacolul de teatru ” Logodnă cu bucluc ”, pentru a descoperi o comedie extraordinară semnată de regizorul Ovidiu Cuncea.

Spectacolul se va juca în Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 18:00. 

Distribuție: Vlad Basarabescu/ Rareș Andrici, Eliza Teofănescu / Serin Jemaa, Liliana Mocanu/ Victoria Dicu, Marius Drogeanu/ Șerban Georgevici, Ovidiu Cuncea/ Ionut Ciocia, Costina Cheyrouze/ Ileana Olteanu.

Sinopsis:

       Adolescența este cea mai dificilă perioadă din viața noastră. Când nu mai suntem nici copii, nici oameni mari. Devenim vulnerabili oricărei provocări. Povestea aduce în prim plan peripețiile unor tineri îndrăgostiți, furați de valurile vieții, iar în planul secund ne descoperă niște maturi care merg la braț cu păcatele adolescenței lor.

Un spectacol despre încurcături create de dragoste și ambiție!


Spectacolul de teatru pentru copii "Hansel si Gretel"- 16 mai 2017

Teatrul de copii al Palatului Copiilor Bucuresti

afishansel

   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită marți, 16 mai, să vizionați o adaptare a celebrei povești ” Hansel și Gretel ”, scrisă de Frații Grimm.Spectacolul, având regia și scenariul semnate de Adriana Mircea, se va juca în Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 10:00.

Distribuție: Alexandra Giurca / Lulu Trasnea, Gia Enache, Daniela Bucsan, Laurian Manta și Petre Sutu.

Sinopsis:

Hansel și Gretel sunt doi copilași, frate și soră, pe care părinții, datorită sărăciei în care trăiau, hotărăsc să îi părăsească în adâncul pădurii. Istețimea, curajul și încrederea îi ajută pe cei doi să lupte, să învingă vrăjitoarea și să găsească drumul de întoarcere spre casa părintească. Peripețiile prin care trec personajele, interpretate cu deosebită măiestrie de actori, sunt deosebit de captivante, conducând astfel publicul într-o lume mirifică a basmului.

Spectacolul este cu atât mai fascinant cu cât, pentru realizarea lui, sunt folosite lumini și efecte speciale ("blacklight neon" - piese de decor fluorescent) care crează o atmosferă impresionantă și extrem de...reală.


Spectacolul de teatru ”TREI GEMENI VENEȚIENI”- 8 mai 2017

Teatrul MIC București

  treigemenivenetieni Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită luni, 8 mai 2017, la spectacolul de teatru ” Trei gemeni venețieni ” de Antonio Mattiuzz Collalto. Spectacolul, în regia lui Nona Ciobanu, se va desfăşura în Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 1800

Distribuție: Cristian Iacob, Constantin Florescu, Simona Mihăescu, Oana Albu, Radu Zetu, Avram Birău, Iulian Bălţătescu.

Sinopsis: 

Destinul are umor şi, din când în când, este poznaş; îi aduce la Paris, în acelaşi han, pe trei gemeni aflaţi în căutarea iubirii. Într-o sarabandă a încurcăturilor, fiecare dintre fraţi este luat drept un altul. Zanetto pare că şi-a ieşit din minţi, se comportă ciudat şi vrea să ia de soţie trei femei deodată. Ceea ce nu ştie nimeni este că Zanetto e mereu un alt frate. Comicul acestei situaţii inedite creşte într-un ritm alert, până la final când confuziile sunt clarificate şi toate cuplurile îşi regăsesc fericirea. 


 Spectacolul de teatru ”Domnul Ibrahim și florile din Coran” - 24 aprilie 2017

Compania D’aya 

 domnulibrahim   Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită luni, 24 aprilie 2017, la spectacolul de teatru ” Domnul Ibrahim și florile din Coran ” de Eric Emmanuel Schmitt. Spectacolul, în regia lui Chris Simion, se va desfăşura în Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 1800

Distribuție: Marian Râlea (premiul special al juriului pentru rolul Ibrahim), Vlad Logigan (Momo), Claudiu Bleonţ/ Gavril Patru (Tatăl), Lia Bugnar (Mama), Magda Catone/ Elena Penescu (Dama1), Amelia Ursu (Dama 2). 

Sinopsis:

Parisul anilor '60. Cartierul evreiesc. Moise, un puşti singuratic, părăsit de mamă, locuieşte cu un tată neurastenic şi observă lumea cea mare şi ciudată de la înălţimea celor unsprezece ani ai săi. Domnul Ibrahim, băcanul musulman care pare să cunoască secretul fericirii, şade de dimineaţa până seara pe taburetul din prăvălie şi contemplă aceeaşi lume cu detaşarea senectuţii. Dar într-o bună zi privirile celor doi se întâlnesc şi, din vorbă în vorbă, din poveste în poveste, Moise ajunge învăţăcelul băcanului arab care-i desluşeşte tainele iubirii de oameni. După ce tatăl băiatului dispare fără urmă, bătrânul îl adoptă pe micul orfan şi împreună traversează Europa spre Cornul de Aur, tărâmul vegheat de legile sfinte ale Coranului. Călătoria spre lumea nebănuită şi stranie din inima Orientului cu moschei şi dervişi rotitori e o parabolă a vieţii şi a morţii, care surprinde şi îndeamnă la meditaţie.

 

Comunicate

Atelier de traditii pascale

Miercuri, 28 martie 2018 

atelier pascal


Joi. 29 martie 2018

ora 1800

Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena (Volna)

florii2018


Marți, 27 martie 2018, ora 1900

Sala”Barbu Știrbei” a C.J.C.C. Călărași

variatiuni


„Tu ești primăvara mea” 

Sâmbătă, 24 martie 2018,  ora 1900

Sala”Barbu Știrbei” a C.J.C.C. Călărași

fuego


„De Dragobete, creează, oferă, iubește!”

24 februarie 2018

dragobete


 Festivalul de film Cine Junior Călărași

17 si 24 februarie, 3 martie 2018 

tenarisjunior


Manifestari culturale ocazionate de sarbatorirea

ZILEI UNIRII- ora 11.00/ sala "Barbu Stirbei"
(1859- 2018)

unirea


STELE ale MUZICII- 21 decembrie 2017

Concertul de colinde și cântece de iarnă, susținut de Grupul Vocifera, finaliști ai concursului „X Factor sub numele de „Art Bravissimo

stele


 

 povesti de iarna


Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă duminică, 3 decembrie 2017, ora 18:00, să-l redescoperiți pe îndrăgitul artist FUEGO

testament


Eveniment aniversar la Calarasi

"NOTTARA 70"

tango

 


 Eveniment aniversar la Calarasi

"NOTTARA 70"

vizitatorul

 


 Eveniment aniversar la Calarasi

"NOTTARA 70"

relativ


Eveniment aniversar la Calarasi

"NOTTARA 70"

bannerburlaci


Filmul de lung metraj - „Octav”

Vineri, 3 noiembrie 2017, la Cinema 3D/ 2D, începând cu ora 1900

octav


 Miercuri, 25 octombrie 2017, ora 1900

sala "Barbu Stirbei"

sofer 


Filmul de lung metraj - „Octav”

6 octombrie 2017

vineri 2

 


Joi, 5 octombrie 2017

"Arta coregrafica"

joi

 


Miercuri, 4 octombrie 2017,

educație prin artă, cu „Arta muzicală”

best 2

 


Spectacolul de teatru - 7 dintr-o lovitură

3 octombrie 2017

marti 2


Musical pentru copii - „Cenușăreasa”

3 octombrie 2017 

marti  


‘’Artă tradițională’’

2 octombrie 2017

luni


Proiectul ‘’7 ZILE - 7 ARTE’’2 - 8 octombrie 2017

saptearte

saptearte 2 


Proiectul cultural „Noaptea albă a muzicii folk”

29 septembrie 2017,

începând cu ora 2000 in Parcul Dumbrava

noaptealba


 Festivalul Internaţional de Folclor „HORA MARE”

ediţia a XXV-a, 12 - 15 August 2017

horamare2017 


Festivalul national de creatie si interpretare

"Mamaia Copiilor" 

7- 16 iulie 2017

afismamaia

 


Evenimentul „Reuniune Corală”

30 iunie - 1 iulie 2017

afiscoral


 

cinelatino6


Evenimentul umanitar Eu vreau să donez! iar ”Eu când vreau să fluier, fluier!”

14 iunie 2017, ora 1930

euvreausadonez


Reprogramare spectacolul de teatru in 19 iunie, ora 1800,

”O scrisoare pierdută”, de I.L. Caragiale

Teatrul METROPOLIS

scrisoarepierduta


“Cu pași mici pe scena mare”

a III-a ediție

8 iunie 2017, ora 1000

afispasi


Festivalul "RomânIA cu poveşti"

Ediţia I, 8- 11 iunie 2017

ia


 Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită duminica,

18 iunie 2017, ora 1200, la sala "Barbu Stirbei" 

 CHOPINIANA

baletCentrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită joi, 8 iunie 2017,

în intervalul orar 1200 - 1400, la sala Cinema 3D/ 2D Călărași

antreprenor


 Marti 6 iunie 2017, ora  1000,

spectacolul de teatru "Cântec pentru Tisha"

 

afis tisha

 


Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită joi, 1 iunie 2017,

în Parcul Central (Foișor), la ora 1030,  pentru a marca împreună Ziua Internaţională a Copilului

comunicatziuainterncopil

 


Miercuri 31 mai 2017, ora 1800

Spectacolul "A.A.A."

sala de spectacole a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi

afis AAA 


Evenimentul lansare de carte 30 mai 2017- ora 1300, sala cinema a Centrului Judetean de Cultura si Creatie, Calarasi

"Zeus nu moare niciodata"- jurnalistul si scriitorul Cristian Coman

lansare carte Zeus


Teatrul ODEON

Specatcolul de teatru "Rossini si povestea lui Wilhelm Tell"

22 mai 2017, ora 1000

afisrossini 


Trupa TREPTE- Calarasi

Spectacolul de teatru "Jocul din vis"

17 mai 2017, ora 1930

joculdinvis


FESTIVALUL - CONCURS DE INTERPRETARE A MUZICII USOARE ROMANESTI "FLORI DE MAI"

EDITIA a XXIX-a

12-14 mai 2017 

afisflori2017