NR. 795/12.04.2021

COMUNICAT

Având în vedere hotărârea Comitetului Județean pentu Situații de Urgență Călărași cu numărul 46/08.04.2021, ART. 2, prin care se ridică restricțiile prevăzute de hotărârea CJSU Călărași cu nr. 41/2021, începând cu data de 09 aprilie 2021, Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași anunță reluarea activităților cu publicul atât în Sala Barbu Știrbei cât și în Cinematograful 2D/3D, cu 30% capacitate sală, în conformitate cu Ordinul nr. 3.245/1.805/2020.

Astfel, vă invităm în perioada următoare să participați la evenimentele noastre:

Citește mai mult:COMUNICATUL NR. 795/12.04.2021 prin care se ridică restricțiile

Piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gilea.

Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor , frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

Vineri, 9 aprilie 2021 la 19:00

Avand in vedere rata actuala de incidenta Covid-19 din mun. Calarasi. Piesa de teatru Sot de vanzare a fost reprogramata pentru data de 04 iunie 2021, orele 19,00

Sala Barbu Știrbei Călărași

Preț bilet 50 lei parter, 40 lei balcon

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.iabilet.ro

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectator. Pe tot parcursul spectacolului se a păstra masca de protecție pe nas și gură.

COMUNICAT

Având în vedere faptul că, astăzi, 28.03.2021, rata de incidență Covid-19 în municipiul Călărași, este 3,2 la mia de locuitori, conform datelor publicate pe site la adresa  http://www.aspcl.ro/ de către Direcția de Sanatate Publică Călărași, precum și de Instituția Prefectului Călărași la adresa https://www.facebook.com/InstitutiaPrefectuluiCL  Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași anunță suspendarea începând cu data de 29.03.2021 a tuturor evenimentelor programate în Sala Barbu Știrbei și la Cinematograful 2D/3D, în conformitate cu Ordinul nr. 3.245/1.805/2020.

Evenimentele vor fi reprogramate pentru alte date, pe care le vom comunica ulterior, în funcție de evoluția pandemiei.

Toate biletele achiziționate pentru evenimente vor fi valabile la data reprogramării acestora.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Manager CJCC Călărași

Georgiana TEODORESCU

X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta