ANUNT COMERCIANTI/EXPOZANTI FESTIVALUL FLORI DE MAI 2023

Consiliul Judetean Calarasi, prin Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 25-28 mai 2023, Festivalul Flori de Mai ediția XXXIII, pe stadionul municipal Ion Comsa.

Operatorii economici comercianti de produse alimentare care doresc sa se inscrie in cadrul festivalului, sunt rugati sa completeze formularul de inscriere atasat, si sa il depuna impreuna cu documentele mentionate mai jos pana la data de 15 mai 2023 la secretariatul Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Se vor aloca suprafete dupa cum urmeaza:

  • Pentru rulote si corturi 3 metri liniari;
  • Pentru Kurtos 5 metri liniari;
  • Pentru prepararea produselor alimentare pentru servire 6 metri liniari.

Zona de servire a mesei va fi amenajata de organizator impreuna cu partenerii sai pentru tot festivalul.

Dupa aprobarea cererilor de catre organizator, comerciantii vor incheia contracte cu prestatorul de servicii responsabil cu organizarea zonei de comercianti, pentru racordarea si accesul la energie electrica si utilizarea spatiilor comune de servire a mesei.

Toate cheltuielile legate de racordarea la energie electrica (montare/demontaro contor) si consum energie electrica, precum si logistica necesara, vor fi suportate de operatorii economici.

Documente obligatorii de anexat:

  • Pentru SRL, PFA, PFI, IF, II:

-Copie a cărții de identitate a administratorului;

-Certificat de Înregistrare Fiscală (CUI);

-Certificat Constatator din care să rezulte obiectul principal de activitate care să coincidă cu specificul de activitate ce urmează să fie desfășurată în cadrul evenimentului, dar și codul CAEN de comercializare a produselor prin standuri piețe și chioșcuri (pentru produse alimentare codul CAEN 4781;

-Documentul de Înregistrare emis de către Direcția  Sanitară Veterinară si pentru Siguranța Alimentelor ce trebuie să fie în conformitate cu activitatea pe care urmează să o desfășoare în cadrul evenimentului (pentru toate produsele alimentare);

-Certificat de atestare fiscală eliberat de ANAF, din care să rezulte că SRL, PFA, PFI, IF, II, nu are datorii față de bugetul de stat. În condițiile în care certificatul atestă existența unei sume debit, se va accepta dosarul doar însoțit de dovada plății integrale a sumei debit sau a unui acord de esalonare a datoriei.

- Fotografii cu stand-ul de la alte evenimente.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu aproba toate solicitarile avand in vedere spatiul limitat pentru inchiriere.

Manager,                                                                                            Sef Serviciu CAPT,

Georgiana Teodorescu                                                                         Poenaru Claudiu

X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta