”Scandal în culise”

Duminică, 14 aprilie, ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă - toate se amestecă printre cei cinci actori obligați de meserie să se suporte, coordonați de un regizor dependent de artă si ... calmante! Un domino de accidente comice în care fiecare personaj este interesat de scopurile si binele propriu până în pragul distrugerii a tot ce este in jurul lor!

Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori, e un mod de viață, o pasiune! Dar cand pasiunea se întalnește cu lumea reala, lucrurile degenerează în... comedie!

Un cuplu de tineri căsatoriți merg într-o călătorie la casa de vacanță pentru a se bucura de o noapte romantică...fiecare cu alt partener. Întalnirea celor patru este una explozivă...sau cel putin asa ar trebui să iasă dacă cei cinci actori care interpretează rolurile nu își aduc problemele din viața reală pe scenă, în fața publicului spectator.

Un regizor panicat, aflat în buza premierei, conștientizând că lucreaza cu o mână de oameni haotică, interesată de orice altceva mai puțin de piesa pe care o repetă.

Cinci actori, extrem de diferiți și cu probleme din cele mai diverse, de la sociale la psihice, de la plăceri la orientări, de la nepasare la relații nepotrivite între colegi, care uită să mai intre în lumea de poveste a teatrului și aduc secretele profesiei în lumea reală.

„Scandal în culise” este un spectacol care dezvaluie publicului in mod involuntar „rețeta”.

Un spectacol în care pot fi urmariți interpretând fiecare mai mult decat un rol pe actorii Pavel Barsan, Livia Taloi, Adelina Mihalcea, Alexandra Răduță, Alin Brancu și Andrei Necula.

Biletele se pot achiziționa de pe https://www.iabilet.ro/bilete-calarasi-scandal-in-culise-premiera-96012/?fbclid=IwAR2TzPeIibFBi_9e8E5A_iIv6MUPLRn5fecHnVJwfDa5j8mqrDBbPCAHNGE

Sâmbătă, 16 martie, ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei.

Orchestra Simfonică București se reîntoarce la Călărași și vă așteaptă cu entuziasm la un eveniment muzical de excepție, cu un program dedicat marelui compozitor Antonio Vivaldi și celebrei sale creații, "Anotimpurile". Această compoziție a fost o sursă de inspirație pentru numeroși muzicieni, și de-a lungul timpului, au generat compoziții și versiuni care au captivat publicul prin originalitatea lor, fie prin reinterpretarea lor în diverse formule instrumentale, fie prin abordări stilistice diverse.

Valentin Șerban, câștigătorul marelui premiu al secțiunii de vioară la Concursul Internațional George Enescu (ediția 2020/21), va reda cu pasiune varianta clasică, originală, compusă de Antonio Vivaldi.

Cătălin Oprițoiu, solist flaut și multiplu laureat al Concursului Internațional „Constantin Silvestri”, România (1990-1993) câștigătorul Concursului Internațional de Flaut din Volos, Grecia, solo- flautist al Orchestrei Simfonice din Seul (Coreea de Sud) și solist al Orchestrei Simfonica București, ne va purta printr-o călătorie muzicală a unei noi versiuni a lucrării "Anotimpurile". Reorchestrată de către Eduard Dabrowski, această reinterpretare include și diverse stiluri muzicale precum rock, latino, pop, care aduc un suflu nou acestei compoziții legendare.

Această seară muzicală unică promite să elimine bariera dintre muzica clasică și cea rock, subliniind faptul că muzica lui Vivaldi va dăinui peste veacuri, iar Orchestra Simfonică București, prin pasiunea sa, aduce muzica clasică mai aproape de inimile tuturor.

Un eveniment care promite să fie mai mult decât un simplu concert, o adevărată experiență auditivă și vizuală. Vă așteptăm cu bucurie la un concert minunat:

Biletele sunt disponibile exclusiv pe iabilet.ro

Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738, https://www.culturalcl.ro/index.php.

Vineri, 29 martie, ORA 19:00 în Sala Barbu Știrbei

Ansamblul etnofolcloric Plăieșii a fost creat de Nicolae Gribincea la 15 ianuarie 1989 pe lângă Palatul Republican al Copiilor și Adolescenților din Chișinău, fiind conceput inițial ca un colectiv mixt de cântece și dansuri. În intervalul 1990 – 1999 a activat pe lângă Liceul Teoretic român-francez Gheorghe Asachi cu numele Stejăreii.

Sâmbătă, 13 martie, sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.
Scandal în familie, o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu vine la Călărași.
Undeva într-o cameră din Swing Motel, Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci și nouă de ani de la nuntă. Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace.

Sâmbătă, 09 martie, ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei.

WonderTheatre iese din iarnă cu o nouă comedie pentru întreaga familie: premiera piesei ”O scrisoare pierdută”. Această montare extrem de comică demonstrează de ce Caragiale este încă actual și va fi apreciat și peste 100 de ani.

Plasat într-o lume utopică condusă numai de femei, spectacolul prezintă esența poporului nostru plin de vigoare, umor și uneori non sens. Pentru o călătorie într-un trecut viitor, trebuie să vedeți acest spectacol regizat de Andrei Mateiu și jucat magistral de o echipă de actori minunați: Ana Maria Moldovan, Gabriela Porumbacu, Ana Odagiu, Monica Odagiu, Radu Micu, Alexandra Ioniță, Magda Catone, Doru Bem, Irina Teodorescu.

Preț bilet: 100 lei

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și ONLINE de pe https://www.ticketstore.ro/.../o-scrisoare-pierduta...

Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738, https://www.culturalcl.ro/index.php.

Joi, 21 martie, ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei

“Numai Tu!” îl va aduce la Calarasi pe îndrăgitul cântăret Ion Suruceanu, cu minunatele sale melodii.

Luni, 01 aprilie, ora 19:00.

În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț/soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. ,,Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil,,.. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei ci un drum către pierderea cuplului.

Regrete

Joi, 28 martie, începând cu ora 20:00 în Sala Barbu Știrbei

Subcategorii

X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta