Urmeaza

Ursul, de A. P. Cehov

Duminică, 25 februarie, ora 19:00 în sala Barbu Știrbei

Considerată adesea o farsă sau o comedie de situație, această operă literară explorează teme complexe precum iubirea, datoria și schimbarea naturii umane, toate acestea învăluite într-un umor fin și o satiră ascuțită.

Teatrul Coquette aduce în scenă o comedie clasică, în coordonarea scenică a Ruxandrei Bălaşu:

 

O tânăra văduvă îndoliată, un creditor furios şi un valet fricos – iată personajele unei comedii surprinzătoare. Tânăra văduvă Popova, cu ochi alunecoşi şi gropiţe în obraji, îşi trăieşte doliul cu mare devotament, până într-o zi când în casa ei dă buzna un creditor furios venit să recupereze o datorie. Acesta pare sa nu se înduplece de nicio sensibilitate feminină şi decide să nu se urnească până nu are câştig de cauză.

Tânăra domniţă nu numai că nu îi dă banii, dar îl şi provoacă la duel. 

Ce poate ieşi dintr-o asemenea situaţie complicată?

Marius Bodochi este recunoscut pentru prestațiile sale carismatice. Talentul său de a aduce la viață personaje complexe și de a naviga cu ușurință între registrele emoționale face din interpretarea sa în "Ursul" un moment artistic de excepție.

Cu siguranță, "Ursul" se poate mândri cu titlul de comedie de bună calitate, reușind să amuze publicul, dar în același timp să-i și provoace la reflecții profunde asupra contradicțiilor umane.

Biletele se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro
Distributia:  Grigorii Stepanovici Smirnov – MARIUS BODOCHI 

                    Elena Ivanovna Popova – RUXANDRA BĂLAȘU

                    Luka – GABRIEL COSTAN 
Vezi toate evenimentele

X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta