Au rulat

După multe amânări, lansarea filmului TENET va avea premiera în data de 18 septembrie, în România.

John David Washington este noul Protagonist în filmul – spectacol semnat de Christopher Nolan, o poveste originală de acţiune şi Science Fiction. Înarmat cu un singur cuvânt - Tenet – Protagonistul luptă pentru supraviețuirea întregii omeniri călătorind printr-o lume crepusculară din spionajul internaţional a cărei acţiune se va desfășura dincolo de timpul real.

 

Nu este călătorie în timp. Ci Inversiune.

Pentru buna desfășurare a activității, trebuie să ne informăm spectatorii cu privire la măsurile și regulile minime care vor trebui respectate de către aceștia pentru a putea viziona un film, în vederea reducerii impactului riscului de infecţie cu SARS-CoV-2 în conformitate cu prevederile ordinului nr. 3142/1495/2020:

  • Masca este obligatorie la intrarea în sediul cinematografului și pe toata durata vizionării filmului;
  • Persoanele care refuză purtarea maștii, sau nu o poartă corespunzător, nu pot intra în cinematograf;
  • Dacă în timpul vizionării filmului există vreun spectator care nu poartă mască sau nu o poartă corect, se va întrerupe difuzarea filmului, și va fi reluată după evacuarea persoanei în cauză.
  • La intrarea în cladirea cinematografului se va masura temperatura fiecărei persoane;
  • Persoanele care refuză să le fie măsurată temperatura nu vor avea acces în incinta clădirii;
  • Persoanele care prezintă simptomatologie de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată) sau care au temperatura peste 37,30C, nu vor avea acces în incinta clădirii;
  • Accesul în clădire și în sala de cinematograf precum și evacuarea, se vor face conform circuitelor stabilite de către organizator, cu respectarea distanțării fizice de 1,5 m.
  • Se va respecta distanța de un scaun liber între spectatori (cu excepția minorilor sub 12 ani care pot sta lângă adultul însoțitor, un adult cu maxim 2 minori);
  • Pentru evitarea aglomerării care se poate crea la intrarea în sediul cinematografului, accesul se va face cu o ora înainte de începerea difuzării filmului;
  • Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași va posta cel târziu în data de 17.09.2020, Instrucțiunile de măsuri și reguli privind activitatea de difuzare filme în cadrul cinematografului 2D/3D al CJCC Călărași, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19, pe site-ul propriu culturalcl.ro .

 

 

 

 

Referent marketing

Grațiela Soare

X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta