Au rulat

Povestea regizată de Vlad Zamfirescu pe un text de Alexandru Popa zugrăvește cu umor si vervă o serie de tablouri decupate dintr-o realitate altfel decât cea pe care o știm de-o viață. Oricine se poate regăsi într-unul din cele 4 personaje, își poate identifica gândurile ori reacțiile, sau se pot recunoaște într-una din situațiile pe care eroii le traversează. Construit pe filonul empatiei, textul are un haz molipsitor, pigmentat cu cateva replici ce dau de gândit.

O radiografie a relațiilor interumane, intr-o situație de criză, dar si fină analiză a relațiilor de cuplu, sau a relației părinte-copil, piesa pune în lumină tendința de auto-izolare ce are ca mijloc agregant frica de orice: de boală, de singurătate, de necunoscut. Decupată dintr-o realitatea atipică, piesa ne face să înțelegem că libertatea vine cu prețul acceptării și că adesea în viața ne apropiem doar după ce ne-am înstrăinat.

 

Distribuție: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Mircea Rusu, Vlad Zamfirescu.

Regia: Vlad Zamfirescu

8 iunie ora 19.00 – Sala Barbu Știrbei

Biletele se pot achiziționa fizic de la sediul CJCC Călărași și online de pe www.cortinaag.ro, www.ticketstore.ro, www.blt.ro.

Prețul unui bilet este 120 lei.

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectatori. Pe tot parcursul spectacolului se a păstra masca de protecție pe nas și gură.
Vezi toate evenimentele

X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta