Arhiva programe/evenimente

Concert Rock

Creat pe: 11 Noiembrie 2019
Vizualizari: 298

Trupa KOMPAS Călărași

         

Povestea trupei nu a avut un început fabulos. Vitalie Sergentu, în toamna anului 2017, împărtășește experiența sa unor tineri îndrăgostiți de muzică cu scopul înființării unei trupe.

         

Pregătirea lor ca trupă nu pare prea promițătoare sub umbra micilor evenimente, însă ei, evoluează cu fiecare repetiție și ajung în vara anului 2018 să-și organizeze primul concert oficial și totodată găsindu-și, printr-o inspirație misterioasă, numele de KOMPAS, ce semnifică orientarea trupei spre succes.

Nu a contat vârsta actuală sau cea inițială, nu a contat starea financiară și nici abilitățile, ci doar dorința de a cânta. Dacă în primă fază liceenii – instrumentiști au cântat pentru ei, acum o fac și de dragul publicului. Tot ce doresc ei, în acest moment, este să fie recunoscuți și să aducă lumea muzicală în orașul lor natal, Călărași.

Componența trupei :

          Alin Sergentu – voce, chitară

          Tudor Mitrea – chitară bass

          Florin Mitu – clape

          Patrick Constantin - tobe

          

MIX & MATCH – București

                  

Componența:

          Cristian Ifrim – chitară ritm

          Andrei Pogorevici – (Pogo) – chitară bass

          Andrei Boantă – clapă

          Luca Șofron – tobe

         

          Backing vocal – Sophia Ulianov

          Voce – Iasmin Pena

          Invitați permanenți, soliștii: Ema Titirigi și Costel Munteanu

Trupa Mix & Mitch este o trupă de adolescenți, născută din dorința lor de a duce dincolo de sălile de studiu, pasiunea lor pentru muzică. Fiecare dintre ei a parcurs un drum lung de la momentul în care s-au apropiat de muzică și până acum. Numele de Mix & Mitch este legat de faptul că, deși membrii ei provin din stiluri muzicale diferite, au format o adevărată echipă, în care fiecare aduce propria pată de culoare, pentru a crea sunetul perfect pentru muzica pe care o cântă.

În decembrie se împlinește un an de existență, timp în care au avut parte de evenimente frumoase, festivaluri importante, cel mai recent fiind Angel Voice, care a avut loc în septembrie la Belgrad și de unde vine trupa s-a întors cu marele premiu – Grand prix for the best band.

         

Distributie Trupa Kompas Calarasi si Trupa Mix & Match Bucuresti
Data eveniment 29 Noiembrie 2019
Ora inceput eveniment 18:00
Sala Sala Barbu Stirbei

Atasamente

X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta