Programe care urmeaza

Tache, Ianke și Cadâr

Categorie: Teatru
Creat pe: 05 August 2022
Vizualizari: 739

Marți, 27 septembrie, ora 20:00 în Sala Barbu Știrbei

Textul este o comedie savuroasă în trei acte, scris în 1932 şi pus în scenă în acelaşi an la Teatrul Maria Ventura, unde a fost montat pentru prima dată la Bulandra în 1957 de regizorul N. Al. Toscani.

La peste şase decenii de la montarea lui Toscani, Horaţiu Mălăele readuce pe scena Teatrului Bulandra cele trei tipologii umane, întrupându-l pe evreul Ianke şi distribuindu-i în rolurile turcului Cadâr şi românului Take pe Răzvan Vasilescu şi pe Mihai Constantin.

Alături de cei trei interpreţi principali, din distribuţie vor mai face parte: Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan şi Matei Constantin. Scenografia spectacolului i-a fost încredinţată Mariei Miu.

Piesa aduce în prim plan povestea de viață a celor trei prieteni negustori, abordând cu subtilitate problematica rasei, credinţei și religiei, a statutului identitar individual şi de grup, reamintindu-ne astfel că diferențele nu sunt neapărat un motiv de disensiuni. Dar și că buna înţelegere poate funcţiona pe fondul acceptării și al asumării a ceea ce ne definește şi ne diferențiază de ceilalți.

Biletele se pot achiziționa DOAR online de pe următoarele platforme:

www.ticketstore.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro.

Regia Horaţiu Mălăele
Distributie Răzvan Vasilescu şi pe Mihai Constantin, Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan şi Matei Constantin
Data eveniment 27 Septembrie 2022
Ora inceput eveniment 20:00
Sala Sala Barbu Stirbei
Data sfasit eveniment 27 Septembrie 2022
X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta