Programe care urmeaza

TE REGĂSESC, PRIMĂVARĂ!

Creat pe: 25 Februarie 2022
Vizualizari: 781

Turneul de primăvară ”TE REGĂSESC, PRIMĂVARĂ”, cu artistul PAUL SURUGIU - FUEGO și band-ul său.

Preț bilet : 50 lei sală, 40 lei balcon
Informații la telefon : 0784 202 738.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

  • Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectatori. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecție pe nas și gură.
  • Conform normelor sanitare în vigoare, în contextul pandemiei de COVID-19, accesul la evenimentele Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași se va realiza „cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”.
  • Organizatorul va respecta și aplica normele sanitare în vigoare, în contextul pandemiei de COVID-19 valabile la momentrul desfășurării evenimentului.
Distributie PAUL SURUGIU - FUEGO și band-ul său
Data eveniment 27 Martie 2022
Ora inceput eveniment 19:00
Sala Sala Barbu Stirbei
Data sfasit eveniment 27 Martie 2022
X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta