Programe care urmeaza

Barza Domnului Ministru

Categorie: Teatru
Creat pe: 28 Martie 2022
Vizualizari: 334
Pret: 80 Lei

BARZA D-LUI MINISTRU

Spectacolul TEATRULUI PRINCIPAL, "BARZA DOMNULUI MINISTRU" ajunge pe scenele teatrelor românești cu o distribuție de excepție – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI Doina TEODORU și Gabriel FĂTU.


Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951 înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare într-o comedie explozivă.

​În BARZA DOMNULUI MINISTRU intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Georges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor: "BARZA DOMNULUI MINISTRU".

​Costume: Geanina Punkosti

​Regia: Lucian Iancu

” Barza Domnului Ministru” - 16 mai, ora 20:00, pret bilet : 80 lei

Regia Lucian Iancu
Distributie Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI Doina TEODORU și Gabriel FĂTU
Data eveniment 16 Mai 2022
Ora inceput eveniment 20:00
Sala Sala Barbu Stirbei
Data sfasit eveniment 16 Mai 2022
X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta