Programe care urmeaza

Cina de adio

Categorie: Teatru
Creat pe: 31 Martie 2022
Vizualizari: 1290
Pret: 80 Lei

Marți, 10 mai, ora 19:30 în Sala Barbu Știrbei.

Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe, cu prietenii, cu care nu mai au nimic de împărțit. Și pentru ca în oraș a apărut o modă interesanta, numită “cină de adio”, creată special pentru această situație delicată de niște minți “luminate” ,se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

Pe scurt, la o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nici o remușcare ca nu le mai răspunzi la telefon.

Însă, alegându-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer, pentru acest ritual caraghios, nu realizează că lucrurile o pot lua complet razna. O seară plăcută în familie cu prietenii e pe cale să se transforme într-o catastrofă domestica, de dimensiuni planetare și un comic irezistibil.

În stilul bine-cunoscut al autorilor Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, cei care ne-au încântat cu inteligenta comedie “Prenumele”, personajele noastre trebuie sa facă față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluiri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse până astăzi. Rezultatul este cel așteptat. Un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs, despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei.

Distribuție : Ecaterina Ladin, Mihai Călin și Gheorghe Ifrim

Regia : Răzvan Săvescu

Preț bilet : 80 lei

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și www.ticketstore.ro.

Regia Răzvan Săvescu
Distributie Ecaterina Ladin, Mihai Călin și Gheorghe Ifrim
Data eveniment 10 Mai 2022
Sala Sala Barbu Stirbei
Data sfasit eveniment 10 Mai 2022
X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta