Programe care urmeaza

Spune-mi ce-ai făcut cu banii!

Categorie: Teatru
Creat pe: 05 Aprilie 2022
Vizualizari: 1143
Pret: 60 Lei

Vineri, 27 mai, ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei.

Râsul vindecă orice, este cel mai bun tratament mai ales acum, când viețile noastre, ale tuturor, au pendulat între restricții și relaxări temporare, între cutii cu medicamente luate preventiv și măști ce ascund chipurile, între frică și deznădejde, și speranță și încredere. 

Dar lumea merge mai departe – încet-încet, societatea iese din încorsetarea medicală și restricțiile impuse. Pare că, de data asta, la capătul tunelului, chiar se vede luminița…

Despre lumina de la capătul tunelului este vorba în acest spectacol de comedie. Un tunel hipnotic, în care luminița aceea este speranța unei vieți mai bune, este promisiunea unei înțelegeri reciproce, este descoperirea capacității de a ne iubi din nou. 

Povestea e simplă: Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei, Boris (Claudiu Bleonț), a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii din salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră (Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera –  trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă). După epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decât o singură opțiune – să invite un hipnotizator (Claudiu Maier), ales în urma unui anunț găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii din salariu.

Și de aici începe nebunia: sub hipnoză încep să spună tot ceea ce au făcut și ascuns unii de alții, ce părere au cu adevărat unii despre alții, ce vise și speranțe au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de râs. Situații imposibil de rezolvat, probleme din trecut, devin motive de dispută și generează soluții comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipează.

Așadar un spectacol de teatru care vă va provoca, vă va bucura și vă va arăta că viața e frumoasă și că poți găsi iubire chiar și la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamceatka.

Regia : Vasili Sigarev

Distribuția : Anca Sigartău, Claudiu Bleont și Claudiu Maier

Preț bilet : 60 lei

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

Regia Vasili Sigarev
Distributie Anca Sigartău, Claudiu Bleont și Claudiu Maier
Data eveniment 27 Mai 2022
Ora inceput eveniment 19:00
Sala Sala Barbu Stirbei
Data sfasit eveniment 27 Mai 2022
X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta