Programe care urmeaza

Soț de vânzare

Categorie: Teatru
Creat pe: 01 Septembrie 2023
Vizualizari: 410

Miercuri, 11 octombrie, ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei
Oxana (o tanara „moderna" pana in varful unghiilor , frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look" si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de "douaj' de mii".
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?
Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!
Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si...teatru romanesc underground!
Distribuția : Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gilea.
Regia : Marius Gilea
Biletele se pot achiziționa online de pe sit-ul https://www.ticketstore.ro/.../sot-de-vanzare-calarasi... și https://m.iabilet.ro/bilete-calarasi-sot-de-vanzare-86298/

Regia Marius Gilea
Distributie Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gilea.
Data eveniment 11 Octombrie 2023
Ora inceput eveniment 19:00
Sala Sala Barbu Stirbei
Data sfasit eveniment 11 Octombrie 2023
X

Atentie!

Fara drepturi de click dreapta